Kastamonu Dayanışma Portalı | Kerempe.Com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Herkese Merhaba
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Uzun zamandan beri forumumuzda ve portal alanımızda bazı sorunlar yaşıyorduk. Bunlar sizlerin canını sıktığı kadar inanın benimde Çok canımı sıkıyordu. Artık bir Çözüm yolu bulmanında ötesinde birşeyler yapmanın zamanı gelmişti. Elimizde olmayan nedenlerden ötürü forum sistemimizi değiştirmeye karar verdik. Ancak bunu yaparken büyük bir sorumluluğun altına da imzamızı atmamız gerekiyordu.

Ne yazık ki forumumuzda bulunan tüm konular ve cevaplar silindi. Üyeliklerinizi kurtarmayı başardım ancak konular o kadar karışmış durumdaydı ki onları kurtarmanın yolunu denediğim halde şu anda kullandığımız forum sistemine aktarımını yapamadım. Konuların tamamı bilgisayarımda kayıtlı ancak iki sistem arasında farklılıklar olduğundan geÇiş işlemini yapamadım.

Şu andan itibaren umarım yapılan bu işlemi ve bizi mazur görür yeni sistemimizden memnun kalırsınız...
MERHABALAR BAKALIM BEYENECEKMİSİNİZ

YAV ABLAMIN ÇEKİCİ GENE YOK Smile
şükür kavuşturana.  hadi hayırlısı.
1 site olmuş
2 konular nolmuş
3 olan olmuş
4 bizim kerempe paraları Çalınmış
5 paraları cidelimi indiragandi yaptı (tam bir laptop parası vardı )
6 şu cedelinin elinden yetkiyi alın siteyi mındar ediyor
7 valla aslında site güzel olmuş gibi konular olmasada bazı konularda silinmesi gerekiyordu

neyse hayırlı olsun diyelim  Smile

aaaaaaaaaaaaaaa smile ler nerede bence hiÇte güzel olmamış
alıntı yapamıyoruz gülemiyoruz kızamıyoruz
buldum smile ları

:Smile
[move]ahmet yıldırım [/move]
(25.05.2009 08:57)yıldırım link Nickli Kullanıcıdan Alıntı:buldum smile ları

:Smile
[move]ahmet yıldırım [/move]

aaaaaaaaaaaaaa yazı kayarak gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

[move]cideli mesaj panosu neredeeeeeeeeee be adam yoksa koymayımı unuttun [/move]
yazıları da bulmuşsun ;D
(25.05.2009 09:04)cideli link Nickli Kullanıcıdan Alıntı:yazıları da bulmuşsun ;D

buldum buldummmmmmmmm
özlemişik beeeeeeeeeeeeeeee Big Grin
(25.05.2009 09:04)cideli link Nickli Kullanıcıdan Alıntı:yazıları da bulmuşsun ;D

[move]buldum buldum valla özlemişik beeeeeeee ;D[/move]

masmawi

şaka olmalı bütün bunlar
konular yok mesajlar yok
we dahası ben kendi ismimle giremiyorum siteye
şifrem hata weriyo
Çok moralim bozuldu ÇokSad
Sayfa: 1 2
Referans URL